В Thermostone не всичко е камък

В Thermostone не всичко е камък

В нашия постоянен ангажимент към иновациите в областта на интериорния дизайн и грижи за околната среда, ние сме създали нова линия стенни декоративни облицовки, които възпроизвеждат различни видове екзотични дървесини.

Декоративните камъни WOOD от Artic Line, имитират различни видове дърво, някои от които не могат да бъдат намерени на пазара, тъй като са защитени видове.

Тези декоративни стенни облицовки  допринасят за елегантния и автентичен изглед на  помещението, където са поставени и внасят много уют и топлина.

В зависимост декорацията, придружаваща тези облицовки , може да придадете на  пространствата два еднакво добре изразени облика, античен и модерен.

Детайли на различни модели Thermostone имитиращи екзотична дървесина

Детайли на различни модели Thermostone имитиращи екзотична дървесина

Представете си удоволствието да се наслаждавате на  екзотичната атмосфера, която носи  азиатския Bamboo, или на Baobab на юг от Сахара или на твърдостта и характера на американската Sequoia във вашия хол или спалня.

Лесните за монтаж и поддръжка плочки са идеален избор за магазини, където клиентите да бъдат впечатлени с атрактивен интериор.

Екологична ви съвест може да бъде спокойна, тъй като за изработката на тези елементи не е нужно да бъде унищожено нито едно от тези екзотични дървета или да пострада защитена територия.

Share Button