Еколоично съзнание на Thermostone

Thermostone и екологичното съзнание на всеки от нас

Бихме искали да спрем  вниманието ви върху обвързаността на нашата компания с околната среда.

Conciencia Ecológica Thermostone Thermostone се ражда с намерението да прилага най-съвременни технологии и европейски стандарти за качество в производството на всички свои продукти – декоративни изкуствени камъни и всичко това в перфектна хармония с природата без да я унищожава или да и вреди.

 

conciencia ecológica 3Нашето намерение е клиентите ни да могат да се насладят на декорирани домове, офиси или магазини с продукти, които точно имитират външния вид на естествен камък или дърво, без да бъдат унищожавани невероятните места, от които тези камъни или редки видове дърво произхождат. За производството им не е нужно да се премахват гори или разрушават планини и не се оказва отрицателно въздействие върху околната среда и био разнообразието.

Смеем да твърдим, че нашите продукти притежават качества, които естествените материали не притежават:

  •  Висока устойчивост
  •  Лекота, което елиминира необходимостта от укрепване на стените
  • Ниска хигроскопичност
  • Широка гама от цветове и дизайн
  • Намаляват въздействието на UV лъчението

Conciencia Ecológica Thermostone 2 Опитваме се да сведем до минимум консумацията на енергия и емисиите на CO2, като използваме възможно най-съвременните технологии . Що се отнася до опаковката, работим със 100% рециклируеми опаковки и такива за многократна употреба .

energia-3Ако дойде ден, в който Thermostone няма да произвежда този тип продукти, не бихме искали да оставим след себе си неразграждащи се отпадъци.

 

Но преди всичко, и най-вече, нашия стремеж е днес и за в бъдеще, да събудим във всеки един от нас  
… ЕКОЛОГИЧНО
 СЪЗНАНИЕ

 

Share Button